Гледай на живо

Очаквайте: Николай Желязков и Александър Попов застават един срещу друг преди дългоочаквания финал между Левски и ЦСКА във волейбола

Нови изследвания: Азар със сигурност отпада за Ел Класико, Марсело също е с травма

Звездната лятна придобивка на Реал Мадрид Еден Азар ще пропусне суперсблъсъка с Барселона на 18 декември, предадоха испанските медии. Направените тази сутрин нови обстойни изследвания откриха миниразкъване в областта на глезена, което по всяка вероятност го вади от сметките за Ел Класико.
Преди седмица от “Сантиаго Бернабеу” обявиха, че контузията не е тежка и прогнозите бяха за отсъствие в рамките на десетина дни. Бавното възстановяване и болките на белгиеца станаха причина за новите медицински тестове.

Без Азар в Испания очакват Зинедин Зидан да заложи на 4-4-2 на “Камп Ноу” с Карим Бензема и Гарет Бейл в атака. Друго главоболие за Зизу е травмата на Марсело. Левият краен защитник също е под въпрос за схватката с Барса заради мускулни проблеми.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти