Онана: Никога не бих затворил вратата за Барселона

Онана: Никога не бих затворил вратата за Барселона

Вратарят на Аякс Андре Онана призна, че никога не би изключил възможността да се завърне в родния си клуб Барселона. Това той разкри в интервю, проведено по време на церемонията за “Златната топка”.

“Идвам от един малък клуб, така че да бъда тук (като номиниран за наградата “Лев Яшин” - б.р.) е едно от най-добрите усещания. Марк-Андре тер Стеген? Имам много добри отношения с него, той се намира в силен период. Само мога да се уча от вратари като него. Лионел Меси? Отново спечели наградата. Всеки път, щом го гледаме, ние му се наслаждаваме. Надявам се, че ще можем да продължим да го гледаме още няколко години, защото това си е един лукс. Матайс де Лихт? Много съм доволен за него. Участвах в неговото израстване. Той изглежда щастлив в Ювентус и дано спечели много трофеи. Френки де Йонг? Той е много голям играч. Показва го мач след мач и тепърва ще му се наслаждавате.

По време на церемонията Джосеп Мария Бартомеу ми каза: Да видим кога ще се завърнеш в Барса. Радвам се, че отново говорих с хората от клуба. Барселона е моят дом, но ще видим какво ще стане след края на сезона. Никога не бих затворих вратата за Барселона. Юноша съм на Барса. Горд, че съм такъв. Благодарение на това съм стигнал дотук”, заяви 23-годишният Онана пред Cadena COPE.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти