Рома се подсилва с германски национал

Рома се подсилва с германски национал
Интерес на Байерн задейства алармата в Лайпциг
Интерес на Байерн задейства алармата в Лайпциг

Рома е поредният клуб, който иска да привлече в редиците си десния бек на РБ Лайпциг Лукас Клостерман. “Вълците” изпитват проблеми на този пост през сезона заради раздялата с Алесандро Флоренци, неубедителните изяви на Давиде Сантон и постоянните контузии на Леонардо Спинацола. Бруно Перес също не е във форма и наставникът Пауло Фонсека се надява през лятото да подсили състава с нов десен бранител.

В Италия се появиха информации, че евентуална сделка между Рома и РБ Лайпциг е много вероятна предвид добрите отношения между двата клуба. Миналото лято те се договориха за преминаването на Патрик Шик в тима от Бундеслигата и чехът се представя на ниво - 6 гола в 12 мача.
Правата на Шик могат да преминат изцяло в РБ Лайпциг като част от сделката за Клостерман, който е оценяван на 35 - 40 млн. евро.

23-годишният Клостерман е в РБ Лайпциг от 2014 година, когато беше привлечен от Бохум. Той е основна фигура в състава на Юлиан Нагелсман и вече има 8 мача за националния отбор на Германия.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти