Това ли е краят на спора между Малинов и Славчев? (снимки)

Това ли е краят на спора между Малинов и Славчев? (снимки)

Халфът на ЦСКА-София Кристиян Малинов отговори задочно на играча на Левски Симеон Славчев. В неделя Славчев пусна снимка от вечното дерби, в която е настъпен по крака от Малинов, и написа: "Това е спорт на идеали, ценности и уважение! Червен картон, кога?"

Полузащитникът на "армейците" обаче не му остана длъжен. Вчера Малинов публикува два кадъра от мача със "сините", като на единия е във въздушен дуел с Паулиньо, а в другия - в спор за топката със Станислав Костов.

Малинов написа красноречиво: "Футболът е игра за мъже".

View this post on Instagram

A Game for MAN

A post shared by Кристиян Малинов (@malinov_15) on Feb 17, 2020 at 12:29am PST

Кондиционният треньор на ЦСКА-София Кирил Динчев пък се пошегува с халфа в коментар към публикацията. "75 дуела, 74 спечелени и 1 оставен, защото не му се занимава".

За ситуацията със Славчев реферът Георги Кабаков вдигна жълт картон на Малинов. Халфът, който миналия сезон беше "лидер" по санкции в тима, този сезон има доста по-малко официални предупреждения. Това беше едва втори жълт картон за Малинов през кампанията, така че той е далеч от наказание.

За да сложи край на спора, снощи Славчев пусна допълнителен коментар към снимката, публикувана от него в деня на мача. Халфът засегна и друга дискусионна ситуация от дербито - играта с ръка на Живко Миланов, при която "червените" поискаха дузпа. Ето какво точно написа футболистът на Левски:

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти