От Леганес се оплакаха: Има несправедлива норма, от която Барселона се възползва

Ръководството на Леганес не крие разочарованието си от раздялата с Мартин Брейтуейт, който отиде в Барселона. Каталунският клуб получи разрешение от Ла Лига да направи трансфер заради тежката контузия на Усман Дембеле и плати откупната клауза на датския нападател - 18 милиона евро.
Официално: Барселона привлече Брейтуейт и му сложи цена от 300 милиона
Официално: Барселона привлече Брейтуейт и му сложи цена от 300 милиона
“Считаме, че има несправедлива норма, от която Барселона се възползва. Жертвата е Леганес. Поведението на Барселона беше коректно. В понеделник ни уведомиха за намеренията си и единственият път беше да платят клаузата”, заяви спортният директор на “краставичарите” Мартин Ортега.
“Поставиха ни в тежка ситуация. Не можем да разберем настоящите норми, които позволяват на един клуб, който има футболист с тежка контузия, да пренася проблемите върху друг клуб”, сподели шефът на Лега. От “Бутарке” искаха и те да имат право на нов трансфер предвид ситуацията. Това обаче би пренесло проблемите на гърба на трети клуб.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти