Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1

Обръщай джобовете!

Обръщай джобовете!

Не сме от хулиганите, които взимаха парите на по-малките в училище. Става въпрос за съвсем друго - понякога държим ужасно много дреболии, остатъци и откровени боклуци по джобовете си. И сега е времето най-сетне да се отървем от тях. Моментално.

Касови бележки
Те са навсякъде. Купуваш си нещо, поръчваш си друго, отиваш на кино, взимаш си дрехите от химическо, плащаш си таксито - навсякъде ти дават касови бележки. И после по някакъв магически начин те остават по джобовете ти. А не трябва.

Билети от градски транспорт и всякакви пътувания в и извън страната
Ясно е, че пътуваш, но не е необходимо да си пазиш сувенири за това. Хвърляй хартийките и пази спомените.

Визитни картички
Да, ще ти трябват за да запишеш необходимите ти номера и мейли където трябва. Но в никакъв случай не забравяй картичките в джобовете си. Нямаш нужда от тях, довери ни се. Знаем, че те мързи да въведеш информацията в тефтери и телефони, но помни, че така си освобождаваш място в джоба и портфейла.

Празни опаковки от дъвки и бонбони
Няма кошче за боклук наоколо и, понеже не си прост селтак, ти прибираш непотребната опаковка в джоба си, вместо да я захвърлиш като повечето околни където ти падне. Да, но е добре като видиш контейнер за боклук или съвсем нормално кошче, все пак да ги използваш по предназначение.

Празни опаковки от презервативи
Тук е малко tricky - добре е по принцип да изхвърляш използваните презервативи и опаковките от тях, но понякога бързаш (няма да описваме тук причините) и и пазиш всякакви боклуци.

Изхвърли всичко!

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички