Националите с тренировка в Монпелие (видео)

Националите с тренировка в Монпелие (видео)

Волейболистите от националния отбор на България проведоха тренировка тази вечер в Националния спортен център в Монпелие (Франция). "Лъвовете" се подготвят за мача си от 1/8-финалите на Европейското първенство срещу Словения.

Момчетата на Силвано Пранди завършиха 3-и в Група А на шампионата с 3 победи, 2 загуби и 9 точки и по този начин ще играят на 1/8-финалите със Словения, която остана втора в своята Група С също с 3 победи, 2 загуби и 9 точки, след като по-рано тази вечер паднаха от настоящия европейски шампион Русия с 0:3 гейма в последната си среща.

Мачът между България и Словения ще бъде в събота (21 септември) от 21,30 часа българско време в зала "Дворана Център Стожице" в Любляна. Преди това от 18,30 часа ще се играе другия 1/8-финал в словенската столица между "Сборная", която стана категоричен победител в Група С, и Гърция, която останаа 4-а в Група А. Победителите от двете срещи пък ще трябва да играят един срещу друг на 1/4-финал, който ще бъде в понеделник (23 септември) отново от 21,30 часа в Любляна.
Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти