Ирландци целят с бутилка от вино играч на Селтик в Шампионската лига

Ирландци целят с бутилка от вино играч на Селтик в Шампионската лига

Селтик спечели с 2:0 като гост срещу Линфийлд в среща от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Двубоят ще се запомни и с куриозния жълт картон на нападателя на "детелините" Лий Грифитс, който поиска от рефера да спре играта, след като беше замерен с бутилка вино от трибуните в 64-ата минута. Грифитс се опитваше да изпълни корнер под канонада от предмети и показваше всеки от тях на рефера Алехандро Хосе Фернандес, който се изнерви и го наказа.

Футболистите на Брендън Роджърс, ако продължат напред ще се изправят срещу победителя от двойката Дъндолк и Розенборг. Селтик вкара и двете си попадения през първото полувреме. Разписаха се Скот Синклер и Том Рогич.

В 17-ата минута след изпълнение на корнер Синклер насочи топката с глава към вратата на Линфийлд и след рикошет в противников играч спря в мрежата.

Шест минути по-късно отново след ъглов удар се стигна и до втория гол. Австралиецът Том Рогич с мощен шут опъна мрежата на домакините. Реваншът е следващата седмица в Глазгоу.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти