Брюж и Истанбул ББ сътвориха страхотно зрелище

Брюж и Истанбул ББ сътвориха страхотно зрелище

Отборите на Брюж и Истанбул ББ направиха невероятно голово зрелище в срещата помежду си от 3-ия предварителен кръг от Шампионската лига. Двубоят в Белгия завърши при резултат 3:3, което предвещава доста любопитен реванш на турска земя. Цял мач за гостите записа бившият защитник на Лудогорец Жуниор Кайсара.

Играчите на Брюж взеха ранна преднина от два гола. Още в 6-ата минута Еманюел Бонавентура даде преднина на своя тим, а в 16-ата Стефано Денсвил удвои.

Гостите обаче излязоха преобразени през второто полувреме и за по-малко от четвърт час обърнаха резултата в своя полза. В 59-ата минута Марсио Мосоро върна един гол, Елжеро Елиа в 63-ата минута изравни, а в 73-ата минута отново Марсио вкара за 2:3.

Така Брюж бе поставен до стената, но в 78-ата минута отново Денсвил успя да порази вратата на съперника и да оформи крайното 3:3.

Този резултат дава немалко предимство на Истанбул ББ преди реванша заради трите гола на чужд терен. Така Брюж е задължен да търси победата в ответния мач след седмица, ако не иска да приключи преждевременно участието си в турнира.

МИНУТА ПО МИНУТА

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти