Гледай на живо

100 години ски спорт в България

Рома губи важен защитник за гостуването на Челси

Рома губи важен защитник за гостуването на Челси

Защитникът на Рома Костас Манолас няма да може да вземе учасите в гостуването на Челси в Шампионската лига. Гръцкият бранител пострада в дербито срещу Наполи в събота и има съмнения за разтежение на бедрото. Според треньора Еузебио Ди Франческо, той няма шанс да се възстанови за двубоя с лондончани в сряда.

“Той пострада при опита да спре Дрис Мертенс и на този етап е практически невъзможно да бъде готов за игра до сряда”, призна Ди Франческо.

Това е пореден проблем пред наставника, тъй като в лазарета на “Вълците” са още Стефан Ел Шаарауи, Патрик Шик, Кевин Строотман, Грегъри Дефрел и Емерсон Палмиери. Лоренцо Пелегрини също напусна преждевременно двубоя с Наполи, но при него става дума за предпазна мярка и проблемът не е толкова сериозен.

“Причините за многото контузени са различни. Някои пострадаха при сблъсъци на терена, други имат стари травми. Ако можех да работя с отбора от самото начало, нещата щяха да изглеждат различно, но много от играчите бяха привлечени в последния момент. Взехме Шик, който до момента има само три тренировки, тъй като иначе има риск отново да се контузи. Рик Карсдроп пък се наложи да претърпи операция на коляното веднага след като дойде при нас. Не обичам да обръщам особено внимание на тези неща. Бих предпочел да имам повече опции, но това е положението”, каза още наставникът.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички