Севиля си го върна на Спартак и Попето, макар и скромно (видео+галерия)

Севиля си го върна на Спартак и Попето, макар и скромно (видео+галерия)

Отборът на Севиля изкова ценна победа с 2:1 у дома срещу Спартак (Москва) в среща от група Е на Шампионската лига. Така андалуският тим си върна на руснаците, които спечелиха с убедителното 5:1 в първия мач между двата състава. Българинът Ивелин Попов влезе в 57-ата минута. С успеха момчетата на Едуардо Берицо изпревариха Спартак в класирането и взеха лека преднина в битката за класиране напред.

Севиля - Спартак (Москва)@@@Испанците предложиха друго лице в сравнение с това от поражението с 1:5. “Бяло-червените” южняци играеха търпеливо, със стабилна постройка и постепенно натискаха своя съперник. Стеван Нзонзи вдъхна сигурност в средата на терена, а Евер Банега и Пабло Сабария вкараха творчество. В 30-ата минута Клеман Ленгле откри резултата с глава след центриране от корнер.

Севиля - Спартак (Москва)@@@След почивката Спартак заигра по-офанзивно с цел изравняване. Нолито изпусна да удвои малко след началото на второто полувреме, като топката облиза дясната греда. В 59-ата севилци стигнаха до втори гол - Банега се разписа с левачката, пращайки топката към сглобката. В 75-ата бранител изчисти от голлинията на гостите, а топката премина почти премина голлинията с пълния си обем. В 77-ата Зе Луиш вкара за крайното 2:1 след добавка.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ

ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ МАЧА

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти