Гледай на живо

Женско първенство по футбол: Пълдин (Пловдив) - Локомотив (Стара Загора) 0:3

Тоти: Не бива да подценяваме Шахтьор

Тоти: Не бива да подценяваме Шахтьор

Легендата на Рома Франческо Тоти смята, че жребият за 1/8-финала в Шампионската лига е добър за "Вълците". Те се паднаха срещу украинския гранд Шахтьор (Донецк). От друга страна обаче Тоти предупреди, че на "Олимпико" не бива да подценяват този съперник.

"Жребият е добър, но не бива да подценяваме съперника, защото той е много силен технически и физически и играе силно у дома. Очаквам да се получи отворена игра. Колкото по-напред се класираш, толкова по-трудно става. Много неща могат да се случат до февруари. Ще говорим повече за тези мачове, когато наближат. Най-важното е Рома да продължи напред. Основната цел пред отбора е да се представи добре в първенството. Уважаваме Шампионската лига, но знаем, че там тепърва ще срещнем отбори, които са по-силни от нас. Футболът обаче поднася много изненади, а ние можем да създадем проблеми на всеки съперник", смята Тоти.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички