Почетино развълнуван от предстоящата среща с Ювентус

Почетино развълнуван от предстоящата среща с Ювентус

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино бе видимо развълнуван след като научи името на съперника на "Шпорите" за 1/8-финала в Шампионската лига. Лондончани ще срещнат в тази фаза италианския шампион Ювентус. Това ще е първи сблъсък между тези два клуба в Шампионската лига.

"Невероятно е, че ще играем с Ювентус, защото моето семейство е от Италия, точно от Торино. Това е страхотно. Името ми Почетино идва от Италия. Ще бъде фантастично да отида там за пръв път. Това и град и клуб, за който винаги съм искал да играя и нямам търпение да се изправим срещу Ювентус", призна Почетино.

"Трябва да покажем същото лице от мачовете с Реал Мадрид и Борусия (Дортмунд). Вече доказахме, че можем да се борим с големите отбори в Шампионската лига. Това ще е съвсем различен сблъсък, но наистина съм развълнуван, че ще играем с Ювентус. Ще се изправим срещу един от най-големите отбори в света. Те два пъти играха финал в последните години и са сериозен претендент за титлата в Шампионската лига. За нас ще бъде голямо предизвикателство да се изправим срещу него", допълни аржентинецът.



Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти