Зидан доволен от реакцията на играчите, но не и от равенството

Зидан доволен от реакцията на играчите, но не и от равенството
Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан демонстрира смесени чувства след равенството 2:2 срещу Брюж в Шампионската лига на "Сантяго Бернабеу". "Белия балет" отстъпваше с 0:2, но успя да стигне до равенството.
"Искам да виждам такава реакция, макар че не съм доволен от взетата точка. Първият гол в нашата врата беше пълен смях. Стартирахме лошо, а от 10-ата минута нататък изобщо не бяхме концентрирани в зоните, където противникът бе способен да ни нанесе рана. Когато те вкараха първия гол, нашата игра отиде към още по-лошо и Брюж стигна до второ попадение. Искам обаче да го повторя отново – хареса ми второто полувреме.
На почивката казах на играчите, че имат 45 минути да променят поведението си и те го сториха. Заиграха с повече характер и искаха да спечелят мача.
Изоставането в точките? Ще видим. Сега идва ред на мач от първенството. Знаем, че в Шампионската лига положението ни е малко по-лошо, но ще продължим", добави Зидан.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти