Лампард: Трябваше да има 10 минути продължение

Лампард: Трябваше да има 10 минути продължение

Мениджърът на Челси Франк Лампард преживя една от най-емоционалните вечери, откакто пое лондонския клуб. Челси изоставаше срещу Аякс с 1:4, но стигна до равенство 4:4 в двубоя от група Н на “Стамфорд Бридж”. Гостите от Холандия доиграха мача с девет души. В края Аспиликуета вкара и пети гол за Челси, но той беше отменен.

“Трудно е да се говори след такъв мач. Какъв анализ, това беше безумен мач. Мисля, че ние сме тук точно за това - да забавляваме хората. Всеки, който е гледал този мач трябва да си е казал “Уау, това е големия футбол”. Респект за Аякс за този спектакъл. Не мисля, че като играч ми се е случвало да участвам в такъв мач. Два автогола през първото полувреме. На почивката казах, че резултатът ще е 3:3 или 4:4, защото виждах, че още сме в играта.
Атаките ни бяха опасни и чувствах, че ще има още голове. Като цяло не съм доволен от играта ни, защото допуснахме твърде много грешки за мач от Шампионската лига. Не мога да коментирам червените картони, защото не видях ситуациите. На полувремето може би щях да се съглася, че равенството е добър резултат, но сега съм малко разочарован. Още повече, че ме изненада добавеното време от едва четири минути. Очаквах да са десет”, коментира Лампард.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички