Гледай на живо

Фернандо Каранга с първа награда след завръщането си в България

Анчелоти заговори за оставка

Анчелоти заговори за оставка

Треньорът на Наполи Карло Анчелоти заговори за възможността да подаде оставка, ако почувства, че губи доверието на клубното ръководство. Резултатите на неаполитанците напоследък не са особено добри и това породи напрежение на “Сан Паоло”. За момента обаче наставникът не смята да напуска поста си.

“Да напусна отбора, който водя е нещо, което никога не съм правил. Клубът изрази доверието си в мен, мисля. Играчите също. Ако нямам доверието на шефвете и играчите, може и да помисля за оставка. За момента обаче не съм мислил по този въпрос. Подобно нещо не ми се е случвало в 30-годишната ми кариера и не вярвам да се случи и сега. В момента сме в труден момент, но за това има доста основателни причини. Важното е да останем сплотени и уверени и да се надяваме, че ще излeзем от трудната ситуация”, заяви Анчелоти.

Довечера за Наполи предстои пореден тежък сблъсък с Ливърпул на “Анфийлд” в Шампионската лига.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички