Владан Милоевич: Сега вече знам как изглеждат играчите от 100 милиона евро

Старши треньорът на Цървена звезда Владан Милоевич беше разочарован след тежкото поражение с 0:6 от Байерн (Мюнхен) в Шампионската лига. Обърканият наставник си остави вратичка за решения в следващите дни. Това е и най-тежката загуба в европейските турнири в цялата история на клуба на собствен терен.

"Дали има разочарование- да, дали е най-тежката ни загуба в Европа- да. Нищо не съм казал на отбора след мача. Но това, което им казах преди мача и на почивката, е да нтяма никакъв страх. Байерн показа огромна мощ, но този страх на мене не ми е ясен. Това, което наистина ме притеснява е, че този страх не бива да присъства в отбора. Не знам защо е така. В следващите дни ще се опитаме да седнем и да поговорим и да видим защо е така, каза Владан Милоевич.

На въпрос дали играчите на Байерн са толкова страшни, че са уплашили неговите, той отговори с лека усмивка: Е, поне всички видяхме с очите си как изглеждат футболисти, които струват по 100 милиона евро.

"Няма нужда да се свърши светът, ако ние не сме в Европа. Тук сме, където сме. Същите играчи стигнаха до тук и да не се нръщаме още назад, за да си припомняме какво са постигнали. Това, което бих искал да върна е играчите дават повече. Ще видим защо вече няма жар, борбеност, сълзи в момчетата. Дали е заради тях, дали е заради мене.

"Тази тежка загуба ще я преболедуваме по свой начин. И в следващите дни ще видим каква е причината. Нещо трябва да се промени така или иначе, завърши треньорът на "звездашите".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички