Лампард: Този мач можеше да свърши 5:5 или 6:6

Лампард: Този мач можеше да свърши 5:5 или 6:6

Мениджърът на Челси Франк Лампард не бе особено доволен от равеството 2:2 с Валенсия на “Местайя” в Шампионската лига. Наставникът призна, че тимът му е извадил късмет да си тръгне с равенство от този мач. Той допълни, че тази среща спокойно е можела да завърши при резултат 5:5 или 6:6 с оглед положенията пред двете врати.

“Дали ми хареса мачът? Не, не ми хареса. Не се случва често през сезона да кажа, че извадихме късмет с този резултат. Днес случаят е такъв, защото съперникът изпусна куп положения. това се случва във футбола. В такива мачове е важно да покажеш характер и да издържиш до края. Може би и ние заслужавахме малко повече късмет с положенията, които създадохме. Резултатът спокойно можеше да е 5:5 или 6:6. Трябва да сме доволни от това равенство, защото допуснахме твърде много положения пред нашата врата. Валенсия е добър отбор и трябваше да се представим по-добре в защита. Доволен съм от резултата, това бе труден двубой”, заяви Лампард.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти