Експериментален Реал се разправи с Брюж в Белгия (видео+галерия)

Експериментален Реал се разправи с Брюж в Белгия (видео+галерия)

Реал Мадрид приключи с победа участието си в група “А” на Шампионската лига. “Белият балет” надигра с 3:1 Брюж в гостуването си в Белгия. Макар Зинедин Зидан да бе избрал да заложи на доста експериментален състав, играчите му не го разочароваха и прибавиха нови три точки в актива си. Родриго в 53-ата, Винисиус Жуниор в 64-ата и Лука Модрич в 90-ата минута реализираха трите гола за гостите, а за домакините се разписа Ханс Ванакен в 55-ата минута.

17 Брюж - Реал Мадрид

Първото полувреме не предложи много емоции за зрителите. Положенията пред двете прати бяха сравнително малко. В 11-ата минута домакините можеха да открият резултата, когато Пърси Тау получи отлично центриране във вратарското поле, но ударът му отблизо бе отразен от Алфонс Ареола. В 34-ата минута пък Иско бе близо до попадение в полза на Реал, но негов далечн удар профуча покрай вратата.

В самия край на полувремето домакините успяха да отбележат, но попадението не бе зачетено заради засада.

17 Брюж - Реал Мадрид

Втората част бе доста по-вълнуваща. В 53-ата минута гостите поведоха в резултата. Алваро Одриосола напредна отдясно и центрира за Родриго, който с красив удар от воле вкара за 0:1.

Брюж обаче реагира бързо и в 55-ата минута изравни. Тау се измъкна от защитата на съперника и подаде за Ванакен, който стреля във вратата за 1:1.

В 64-ата минута обаче Реал си върна преднината. Топката бе центрирана в наказателното поле, където Одриосола свали с глава за Родриго, неговият удар бе блокиран от вратаря, но той успя да върне назад за Винисиус, който отбеляза за 1:2.

В добавеното време на мача испанците окончателно подпечатаха успеха си. Каземиро подаде за Модрич пред наказателното поле, а той с хубав шут от движение порази вратата, оформяйки крайното 1:3.

Така Реал събра актив от 11 точки и завършва на 2-ото място в крайното класиране. Брюж пък завършва 3-и с 3 точки и ще играе напролет в Лига Европа.

МИНУТА ПО МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ
ФОТОГАЛЕРИЯ
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички