Коман с неприятна контузия след мача с Тотнъм

Коман с неприятна контузия след мача с Тотнъм
Тотнъм отново не успя да се противопостави на Байерн, но този път се размина без разгром (видео)
Тотнъм отново не успя да се противопостави на Байерн, но този път се размина без разгром (видео)

Крилото на Байерн (Мюнхен) Кингсли Коман получи неприятна контузия по време на мача с Тотнъм (3:1) в Шампионската лига. Французинът се наложи да напусне терена принудително в средата на първото полувреме, а на мястото му влезе Томас Мюлер. Преди това 23-годишният играч бе открил резултата в мача в полза на баварците.

В 25-ата минута Коман се самоконтузи, опитвайки да догони една топка на тъчлинията и се препъна и усука коляното си. Наложи се той да излезе с помощта на лекарите на тима, тъй като очевидно изпитваше силна болка и не можеше да стъпва на левия си крак.

На този етап няма яснота колко сериозен е проблемът, но по всичко личи, че травмата е сериозна и Коман ще трябва да почива доста време. Това е поредната контузия за французина след трансфера му в Байрен. През 2018 година той пропусна цели 31 мача през сезона заради две отделни контузии в областта на глезена.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти