Юли Петков и Маджо точат ножа за ЦСКА 1948

Юли Петков и Маджо точат ножа за ЦСКА 1948

От Локомотив БДЖ точат зъби преди полуфиналния бараж за влизане в Трета лига срещу ЦСКА 1948. Срещата ще се играе утре на стадион "Летище" до аерогарата в София. "Железничарите" са категорични, че няма да се дадат лесно.

"Познавам съперника. Разузнали сме ги, колкото можем. ЦСКА е млад отбор, треньор им е моят добър приятел Вальо Илиев. Гарантирам, че ще се получи здрав и оспорван мач. Няма да се предадем лесно. Притеснява ме само бързото темпо, което налагат. Излизаме за победа! Забелязах няколко слабости в играта на ЦСКА. Ако им поведат, започват да изпитват затруднения, трудно връщат гола. Надявам се да ги изненадаме. Ние разполагаме също със силни аргументи. Отборът ми не е лош, имаме добри футболисти", каза наставникът на Локомотив БДЖ Юлиян Петков пред Vitoshanews.

Има вариант бившият защитник на Локомотив (София) и Левски също да влезе в игра. Иначе звездите на отбора са опитният Младен Стоев - Маджо и бившият младежки национал Христо Стамболийски, който е кадър на Левски.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти