Представители на 17 клуба уважиха празника на ЦСКА 1948

Представители на 17 клуба уважиха празника на ЦСКА 1948

ЦСКА 1948 изпрати успешния сезон 2016/2017 с грандиозна Гала вечер, която събра повече от 200 души.

Сред гостите имаше ръководители и треньори на 15 клуба, срещу които „червените“ се изправиха по време на сезона. Представители на третодивизионните Марек (Дупница) и Беласица (Петрич) също уважиха събитието.

Програмата започна с награждаването на целия треньорски щаб, заедно с екипа му.  Те получиха специални плакети за приноса им за успешния сезон. Валентин Илиев, Йордан Юруков, Йордан Йорданов и Димитър Иванов получиха наградите си под бурните аплодисменти на гостите.

Герман Петров бе избран за Играч на сезона от феновете и получи специална статуетка. Най-красивият гол за сезона пък бе дело на Калоян Стефанов. Отново привържениците на клуба избраха попадението, което бе реализирано в мача срещу БМ Спорт от втория полусезон.

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов награди Калоян и Герман, а след това, по молба на всички футболисти, подари шампионската купа за Столичен първенец на вратаря Кристиян Дяков. Стражът загуби баща си в деня на мача срещу Беласица (Петрич), но въпреки това присъства на срещата, за да подкрепи отбора в този важен момент.

Програмата на вечерта продължи с викторина за феновете, които трябваше да отговарят на въпроси, свързани с представянето на отбора по време на сезона. Почти нито един от въпросите не успя да затрудни участниците, а най-бързите и съобразителни получиха награди.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички