Динамо (Дупница) мери сили с израелски тим

Динамо (Дупница) мери сили с израелски тим

Първият си официален мач, макар и ще запишат този петък футболистите от новосъздадения клуб в Дупница – Динамо. На стадиона в Самоков, играчите ще излязат срещу втория състав на елитния израелски тим Апоел Беер Шеева. Двубоят е от 18 .00 часа.

В състава от Израел ще се появят няколко чужденци на проби, както и част от по-младите им играчи. За дупничани, които тренират едва от десетина дни, срещата е за престиж и за…историята. В състава са привлечени бивши юноши на Марек, има играчи от Септември (София), както и съименниците им от Симитли и играч от Миньор (Перник).

Любопитното е, че в състава е и племенникът на президента на Марек Борис Паризов -Александър. Динамо ще бъде воден от Васил Караколев, докато се завърне в България неговият баща и легенда на Марек Роман Караколев, който ще поеме отбора за шампионата в четвърта дивизия. Първият официален мач на Динамо е на 10.09. в Бобов дол срещу Миньор.

Милчо Максимов

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти