Ибра може да бъде доста досаден, оплака се шведски национал

Ибра може да бъде доста досаден, оплака се шведски национал

Полузащитникът на РБ (Лайпциг) Емил Форшберг смята за безценни моментите си със Златан Ибрахимович в националния отбор. “Той не играе някакъв театър, той си е такъв, коментира Форшберг пред Spox. - Ибра наистина е Кралят на Швеция, това не е преувеличаване на нещата. Никой дори не може да се сравнява с него. За мен той винаги е бил модел за подражание. Изключително готино е, че сме били съотборници. Жалко е, че той се отказа от националния тим.”

Играещият в Бундеслигата футболист продължи да възхвалява Златан. “В някои моменти той може да бъде доста дразнещ. Когато понякога си се представил зле на тренировка, той започва да ти говори и да те занимава с въпроси защо се е случило така, как е възможно да допуснеш това и защо не си съсредоточен. Това е нещо средно между шегички и сериозен разговор. Това е неговият стил - винаги иска да печели и постоянно подтиква хората около него да вървят нагоре”, каза още Форшберг.

За съжаление на много хора обаче, Ибрахимович получи тежка контузия и най-вероятно повече няма да играе за Манчестър Юнайтед.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти