Дешан: Горд съм от представянето ни срещу силния отбор на Германия

Дешан: Горд съм от представянето ни срещу силния отбор на Германия

Селекционерът на Франция Дидие Дешан сподели, че е доволен от представянето на неговия отбор в контролата с Германия. “Петлите” бяха близо до победата, но допуснаха гол в края за равенството 2:2. Въпреки това наставникът похвали своите футболисти за добрата им игра.

“Доволен съм. Има нотка на разочарование, защото бяхме много близо до победата, но допуснахме изравнителен гол в края. Преди това можехме да вкараме трети гол при положението пред Антони Марсиал. В края направихме грешка, но като цяло съм доволен от представянето на играчите срещу силния отбор на Германия. На моменти съперникът имаше повече контрол, но и ние успяхме да ги затрудним и създадохме доста положения чрез бързина и техническа прецизност. Въпреки, че резултатът не е добър, съм доволен от колективния дух, който видях”, заяви Дешан.


Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти