О'Нийл: Дания ни превъзхождаше

О'Нийл: Дания ни превъзхождаше

Дания превъзхождаше Република Ирландия и логично се класира на световното първенство, призна националният селекционер на "зелените" Мартин О'Нийл след поражението с 1:5 у дома. Той уточни, че първите два гола на датчаните са пречупили неговите футболистИ, които само няколко дни по-рано си тръгнаха с нулево равенство от датската столица.

"Разочарован съм, защото само преди няколко вечери в Копенхаген показахме различно лице и борба до последния съдийски сигнал. Първият и вторият гол за датчаните обаче паднаха в рамките на две минути и това ни пречупи. Освен това, тези попадения бяха плод на наши грешки. В крайна сметка обаче трябва да признаем, че загубихме от съперник, който просто ни превъзхождаше", заяви О'Нийл в краткото си интервю за РТЕ.

В близките дни ще стане ясно дали селекционерът ще запази своя пост за предстоящите европейски квалификации. Той има устна договорка с местната федерация за нов 2-годишен контракт, но катастрофата в Дъблин може и да повлияе на крайното решение на двете страни.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички