Гледай на живо

Николай Желязков и Александър Попов застават един срещу друг преди дългоочаквания финал между Левски и ЦСКА във волейбола

Сърбия избра наставника за Мондиал 2018

Сърбия избра наставника за Мондиал 2018

Младен Кръстаич е назначен за селекционер на Сърбия за постоянно след двумесечен изпитателен срок, съобщиха от местната футболна централа.

"Милан Кръстаич ще остане начело на Сърбия до края на кампанията на отбора за световната купа. Ние ще разкрием детайлите на договора и ще организираме официално събитие, на което да обявим новината през втората половина на януари", се казва в съобщението.

Бившият защитник пое поста през октомври от Славолюб Муслин, след като последният бе класирал Сърбия на финалите на Мондиал 2018, първият им голям турнир като независима нация за осем години.

Въпреки постиженията си, Муслин бе уволнен, тъй като представянето на тима под него ръководство се смяташе за неубедително. Кръстаич записа две равенства по 1:1 в контроли срещу Китай и Южна Корея.

Сърбия стартира участието си на Мондиал 2018 г. срещу Коста Рика в Самара на 17 юни, а след това играе с Швейцария в Калининград на 22 юни и Бразилия в Москва пет дни по-късно.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти