Дешан няма краен отговор за Бензема

Дешан няма краен отговор за Бензема

Селекционерът на Франция Дидие Дешан заяви, че към момента няма ясен отговор дали Карим Бензема ще бъде в състава за Световното първенство в Русия през лятото. Нападателят на Реал Мадрид не е викан при "петлите" откакто се доказа участието му в скандала с изнудването на Матийо Валбуена. "Дали ще вземем Бензема в Русия? Не знам. Още не съм мислил върху състава генерално. Но много футболисти ще гледат Световното първенство по телевизията. И да ви кажа, ще бъдат повече от тези, които ще заминат с мен на Световното първенство", сподели Дешан.

Бившият полузащитник днес съобщи групата за две контроли, които французите ще играят на 23-и и 27-и март съответно срещу Колумбия и Русия. Сред нападателите е и героят на Севиля, който отстрани Манчестър Юнайтед в Шампионската лига Висам Бен Йедер. Другите нападатели са Оливие Жиру (Челси), Антоан Гризман (Атлетико Мадрид), Усман Дембеле (Барселона), Антони Марсиал (Манчестър Юнайтед), Килиан Мбапе (Пари Сен Жермен) и Флориан Товен (Марсилия).

"Както виждате, имаме някакъв избор в атаката. Освен това смятам, че и други играчи заслужават да бъдат огледани. Така че в момента нищо не мога да кажа като основи на състава за Световното, заяви Дешан, цитиран от вестник Екип.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти