Ибрахимович намекна за завръщане в състава на Швеция

Ибрахимович намекна за завръщане в състава на Швеция

Нападателят на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович намекна, че може да се завърне в състава на националния отбор на Швеция за световното първенство през юни и юли. Ибрахимович се оттегли от представителния тим на Швеция след Евро 2016 след 116 мача и 62 гола.

Освен това 36-годишният таран не е играл в официален мач от Коледа насам, когато получи втора поредна контузия в коляното. Въпреки това той не спира да мисли за шампионата в Русия, особено след като поднови тренировки през миналата седмица. "През цялото време мисля за световното първенство и ако искам да играя на него, това ще стане", каза Ибрахимович.

Шведът добави, че по всяка вероятност ще продължи да играе и през следващия сезон, макар че това почти сигурно няма да бъде с екипа на Манчестър Юнайтед. "Винаги съм бил заобиколен от спекулации за това къде ще играя. Моята задача обаче е да се фокусирам върху и да върша работата си. Все още искам да играя. В момента не мога да реша нищо, но идеята ми е да продължа да се състезавам", каза шведът.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти