Гледай на живо

Фернандо Каранга с първа награда след завръщането си в България

Лопетеги: Мората има много добри шансове за Световното

Лопетеги: Мората има много добри шансове за Световното

Въпреки че остави Алваро Мората извън състава на Испания за приятелските срещи с Германия и Аржентина, националният селекционер Хулен Лопетеги заяви, че има голям шанс нападателят да получи повиквателна за Световното първенство в Русия през това лято.

“Мондиалът не започва утре. Има играчи, които не са в състава, но са с равни шансове с повиканите. Опитваме се да се сдобием с повече информация за футболистите. Мората имаше много проблеми - той е играл малко, но шансовете му са налице. Сигурен съм, че Алваро ще приключи сезона силно и ще има голяма вероятност да отиде на Световното”, говори Лопетеги пред репортери.

Испанският специалист коментира и връщането на Диего Коща в селекцията на “Ла Фурия Роха”.

“Диего, когато играеше, беше част от нашия отбор. Тогава той спря да играе, следователно спря и да идва. Напоследък той отново е активен и се завръща, но това не му гарантира място на Мондиала. Усетихме, че сега е моментът за дебютантите. Те са в добра форма, но има други, които заслужават място в тима, но ги няма.”

КАЛОЯН АНТОНОВ

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички