Гледай на живо

Фернандо Каранга с първа награда след завръщането си в България

"Контра": Ще последва ли срив в Манчестър Сити след наказанието

Санкцията на Манчестър Сити да не участва в европейски клубни турнири през следващите два сезона беше първа тема на днешното издание “Контра”, излъчено на живо в ефира на Sportal TV. Журналистите Александър Димитров, Даниел Любомиров, Красимир Гълъбов и Радослав Стойков коментираха “най-горещите” теми от европейския футбол. Ще се сринат ли “гражданите” и задава ли си дългогодишно властване на Ливърпул? Как ще завърши битката между Челси и Манчестър Юнайтед тази вечер?


Дуелът между Лацио и Интер завърза още повече битката за Скудетото в Италия. Трябваше ли да бъде отсъдена дузпа за “орлите”? Реал Мадрид се препъна срещу Селта, а Барселона стигна до трудна победа срещу Хетафе. Кой трябва да е новият нападател на Барса?
Предаването завърши с поглед върху предстоящите мачове от 1/8-финалите в Шампионската лига. Гледайте днешното издание във вградените видеа. “Контра” се излъчва всеки понеделник от 15:00 часа на живо в ефира на Sportal TV.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички