Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1

Купа "Мургаш" и новата Х-Класа се изправят заедно срещу природните сили

Купа "Мургаш" и новата Х-Класа се изправят заедно срещу природните сили

Новата X-Класа на Mercedes-Benz може да се изправи срещу природните сили. И тази неделя ще го демонстрира по време на епичното състезание по планинско колоездене в дисциплината крос кънтри маратон XCM. Официалният дилър на Mercedes-Benz за България – Силвър Стар е генерален спонсор на тазгодишната надпревара Купа "Мургаш" 2018, която ще се състои на 23-ти септември в гр. Бухово със старт 8:00 ч.

Атрактивното състезание се провежда за 9-та поредна година в перелината на връх Мургаш, най-близкият до София старопланински първенец. Тази година Купа "Мургаш" ще вдигне летвата с още по-дълго и тежко трасе, като за първи път организаторите залагат толкова тежки изпитания. Състезателите ще трябва да се справят с много предизвикателни изкачвания и спускания, с трудни технически препятствия по 76-километровото трасе.

Традиционно се очаква у нас да пристигнат най-добрите байкъри от България, Сърбия, Гърция, Македония, за да се изправят в епична битка за първото място. Увереност от върха на планината ще им дава не кой да е, а X-Класата от Mercedes-Benz. Генералният спонсор на събитието – Силвър Стар, ще осигури присъствието на първия пикап на Mercedes-Benz на терен, за да покаже възможностите му.

Кални трасета, тесни проходи, гъсти гори. Това е домът на първия пикап от Mercedes-Benz. X-Класата е перфектна компания за всички любители на екстремните спортове и ненадмината по комфорт в класа си. Над 100 участници на Купа "Мургаш" ще имат възможността да опитат уменията на най-комфортния офроудър, който ще е на разположение за тестдрайв в Бухово и в планината под връх Мургаш на 23-ти септември.

Ако и вие искате да заявите тестдрайв -  https://ads.mercedes-benz.bg/x-class-test-drive/

Последвайте каналите ни в:

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти