Колоездач стана “Спортистът на годината на Разград”

Колоездач стана “Спортистът на годината на Разград”

Наградата е признание за положения труд през изминалите месеци. Това каза колоездачът Мирослав Минчев, след като получи приза "Най-добър спортист на годината" на община Разград. Той подчерта, че не е очаквал да бъде избран отново за Спортист номер едно на общината, както и на областта и благодари на всички, гласували за него.

“За първи път в кариерата си ставам балкански шампион и то именно тази година, което показва, че съм дал всичко от себе си, отбеляза състезателят и треньор на спортния клуб по колоездене "Спринт" в Разград. Той допълни, че целите, които си поставя за следващата година са участия в Европейско, Балканско и Републиканско първенства.

Десетте най-добри спортисти на община Разград за 2018 година бяха приветствани и поздравени от кмета д-р Валентин Василев. "Разград не е от най-големите областни градове, но когато се мерят спортните успехи, можем само да сме горди с тях. Хората следят изявите на спортистите, радват се заедно с тях на успехите им", каза кметът.

Вече бившият старши треньор на футболния шампион Лудогорец Димитър Димитров - Херо, присъства също на церемонията, за да получи лично приза си за най-добър треньор за 2018. За "Най-добър отбор" от името на ПФК "Лудогорец 1945" наградата получи капитанът на отбора Светослав Дяков.

Професионалният състезател по бокс Стилиян Костов и шахматистът Ивайло Енчев бяха удостоени с отличия на редакционната колегия на местния вестник.

Последвайте каналите ни в:

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти