Фабио Уибмер, който превръща триковете с колело в детска игра

Фабио Уибмер, който превръща триковете с колело в детска игра

Ако някога ви се случи да видите велосипедист, който прави едни най-сложните трикове в спорта да изглеждат сякаш са детска игра, най-вероятно това ще е Фабио Уибмер. Младият австриец не поставя ограничения пред себе си и таланта, който притежава, и е способен да превърне всяко едно място в поле за изява. Затвърждават го и последните видеа, в които велосипедистът е главен герой.

Фабио отвежда колелото си в няколко австрийски града - Инсбрук, Залцбург, Виена и Линц. Въпреки лабиринта от неволи, които предоставя градската среда, 24-годишният австриец с лекота изпълнява впечатляващи трикове - различни скокове, както и предни и задни превъртания.

“Самият аз осъзнавам, че животът в големите градове става все по-забързан. Затова колелото е моето бягство от хаоса. Докато карам, съм способен да си поема глътка свеж въздух и да се успокоя. Надявам се, че и за хората, които ме наблюдават, е така.” - споделя Уибмер.

Приключенията на колоездача не остават недокументирани, като оказва се, че всъщност заснемането на нещо подобно се оказва по-голямо предизвикателство и самото каране. Въпреки това, на вдъхновяващи фото и видео материали на Фабио Уибмер в действие на две колела можем да се насладим в платформата Red Bull Content Pool.


Последвайте каналите ни в:

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти