Хандбал: Локо (Варна) срещу Осъм (Ловеч) на живо в Sportal.bg и Sportal TV

Хандбал: Локо (Варна) срещу Осъм (Ловеч) на живо в Sportal.bg и Sportal TV

Българският хандбал отново под светлините на прожекторите! През новия сезон Sportal.bg и Sportal TV ще ви направят свидетели на някои от най-интригуващите сблъсъци от репубиканските хандбални групи при мъжете и жените. 

Още тази неделя (24.09), ще имате възможност да наблюдавате пряко сблъсъка от първия кръг на мъжкото първенство между носителя на титлата от миналия сезон Локомотив (Варна) и ловешкият Осъм. Макар "железничарите" да са домакини по програма, срещата ще се играе в Ловеч, а началният час е 15:00.

В шампионата участват 9 отбора, а кръговете ще са общо 18. Вижте още подробности тук.

С излъчването на двубои от хандбалните първенства, Sportal.bg цели да помогне в правенето на солидни крачки напред в опита за популяризиране и развитие на българския хандбал, който в миналото е носил на феновете не по-малко радост от останалите отборни спортове. Крайно време е талантливите млади играчи, както и опитните им колеги, да получат нужната трибуна, на която да покажат своите качества, доказвайки, че хандбалът все още може да предизвиква страхотни емоции сред спортните привърженици!

Не пропускайте драматичните хандбални битки на живо в Sportal.bg и Sportal TV.

Последвайте каналите ни в:

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти