Гледай на живо

"Синя звездна класация", ОСК "Левски" награждава най-добрите си спортисти

Шампионът на България може да бъде определен тази неделя

Шампионът на България може да бъде определен тази неделя

Хандбалният шампион на България при мъжете може да стане ясен още тази неделя. В неделя (27 май) от 19,30 часа в зала "Русалка" шампионът Локомотив гостува на Добруджа (Добрич) във втори мач от Суперфинала в А РХГ.

"Железничарите", които продължават да са фаворит №1 за шампионската титла и са в серия от 44 поредни победи, спечелиха първата среща преди седмица у дома с 26:20. Сега хандбалистите на Локомотив ще направят всичко възможно да излъжат Добруджа като гости и да защитят титлата си, която ще бъде 10-а в историята на клуба. От друга страна добруджанци със сигурност ще се опитат да спечелят пред собствена публика и да вкарат финалната серия в трети решаващ двубой.

Финалната серия за бронзовите медали между Чардафон и Спартак (Варна) ще продължи на 3 юни (неделя), когато в 17,00 часа в Първа езикова гимназия в Морската ни столица е мач №2. Варненци спечелиха драматично първата среща като гости с 29:27 и сега ще имат шанс да завоюват бронза. Чардафон пък ще се опита да надиграе Спартак във Варна и да докара нещата до трети мач.

И в двете финални серии се играе до 2 победи от 3 мача.

Последвайте каналите ни в:

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти