Гледай на живо

Какво е настроението в националния отбор по ръгби на България преди сблъсъка със Сърбия

България тръгна със загуба на Европейското за младежи

България тръгна със загуба на Европейското за младежи

Националният отбор на България по хандбал за младежи до 20 години започна със загуба участието си на Европейското първенство в Подгорица (Черна гора). Българските момчета изиграха достоен мач срещу силния тим на Австрия, но в крайна сметка отстъпиха с разгромното 24:36 (9:19) в първия си мач от Група А на турнира, игран вчера.

Следващия мач на България е утре (22 юли) срещу Холандия, която би категорично Косово с 34:21, от 20,00 часа българско време.

Още на полувремето австрийци си осигуриха комфортна преднина от 10 гола 19:9, което им даде спокойствие и постави българския отбор под напрежение. В крайна сметка Австрия без проблеми спечели с убедителното 36:24

Най-резултатен за българския тим бе Кристиан Василев с 10 гола. За отбора на Австрия Луи Щумер и Флориан Моор завършиха с по 5 попадения за победата.

"Мисля, че играхме добре, но не можем да бъдем доволни от резултата в края. Те бяха по-агресивни и бягаха по-бързо. Това е нещото, което трябва да подобрим", сподели топреализаторът на България Кристиан Василев след мача.

Последвайте каналите ни в:

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти