Сари: Не искам да играем на финала, а да го спечелим

Мениджърът на Челси Маурицио Сари не беше особено доволен от отбора си след успеха над Славия (Прага) с 4:3 в четвъртфинала-реванш от Лига Европа. Лондончани се класираха за полуфиналите с общ резултат 5:3, а следващият им съперник ще е Айнтрахт (Франкфурт).

“Изиграхме наистина много силно първо полувреме. Както често се случва в последните два месеца, започнахме лошо след почивката. Трябва да намерим решение на този проблем. Може би в един момент си помислихме, че мачът е решен, но това не беше така”, коментира Сари.


“Да стигнеш до полуфиналите в Лига Европа не е лесно. Знам колко тежък съперник ни чака. Трябва детайлно да изучим играта на Айнтрахт. Те са силен отбор и имат невероятен нападател в лицето на Лука Йович. За нас не е важно просто да стигнем до финала, а искаме да го спечелим”, добави италианецът.

Самият Сари никога не е достигал до толкова късен етап в евротурнирите. Най-доброто му постижение преди да застане начело на Челси беше осминафинал с Наполи.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти