Емери призна, че Рамзи може да е изиграл последния си мач за Арсенал

Емери призна, че Рамзи може да е изиграл последния си мач за Арсенал

Мениджърът на Арсенал Унай Емери оцени високо представянето на тима при гостуването на Наполи. “Топчиите” спечелиха с 1:0 на “Сан Паоло” и с общ резултат 3:0 се класираха за полуфиналите в Лига Европа, където ги чака един от бившите тимове на Емери - Валенсия. Испанският специалист обаче не можа да се зарадва истински на победата, защото халфът Аарън Рамзи получи контузия и беше принудително заменен.

“Става дума за мускулна травма. Предполагам, че Аарън ще бъде извън терените няколко седмици. Имаме обаче играчи, които могат да го заместят. Дали това беше последният мач на Рамзи за Арсенал? Не знам”, предпазлив бе в изказването си Емери.

Както е известно, от лятото Рамзи ще премине със свободен трансфер в Ювентус. Уелсецът има общо 40 мача и 6 гола за Арсенал във всички турнири през сезона.

“Гордея се с футболистите и феновете, които пристигнаха в Италия и ни подкрепиха. Започнахме добре от самото начало и не позволихме на съперника да ни притисне в реванша. Заслужено се класирахме за полуфиналите. Валенсия? Много силен отбор, с много добър треньор”, коментира Унай Емери.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти