Марселино благодари на феновете

Марселино благодари на феновете

Наставникът на Валенсия Марселино изказа благодарността си към феновете на отбора, които изпълниха “Местайя” за реванша с Виляреал на 1/4-финалите на Лига Европа, въпреки силния дъжд. “Прилепите” спечелиха с 2:0 и с общ резултат 5:1 се класираха за полуфиналите на турнира.

“Исках да дам на Дани Парехо почивка, затова го смених. Карлос Солер имаше контузия и реших да пусна вместо него Франсис Коклен. Имаме достатъчно футболисти на всички позиции, които да заместят някой титуляр в случай на травма или наказание”, заяви Марселино.

“Благодаря на феновете ни, че дойдоха на мача независимо от лошото време. Те проявиха смелост и им дължим признателност. Арсенал е много силен съперник. Познаваме отлично техните играчи, а най-вече треньора им Унай Емери. Ще играем с огромно желание за победа, но същото важни и за тях”, добави Марселино.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти