Гончаренко: Загубата от Лудогорец не е трагедия

Гончаренко: Загубата от Лудогорец не е трагедия

Треньорът на ЦСКА Москва Виктор Гончаренко се опита да запази спокойствие след катастрофалната загуба с 1:5 от Лудогорец в Разград на старта на груповата фаза в Лига Европа.

"Такива мачове трябва да се надживеят, колкото и да трудно да се приемат. Играхме с млад отбор, в игра влезе 17-годишен защитник...Бяхме надиграни в скоростта, в работата с топката. Твърде леко губехме топката във всички части на терена. Станалото не може да се нарече трагедия, но е голямо разочарование, истински леден душ, но определено за Дивеев и Карпов това беше и опит, защото не бяха играли в такива мачове.
Като цяло не мога да съм доволен от защитата, но Карпов не изглеждаше толкова лошо. Не сме се пазили за мача с Краснодар. Те са загубили с 0:5? Мисля, че ще излезем в еднакво състояние -тежко. Който прояви повече характер, той ще спечели", коментира Гончаренко.

"Не смятам, че трансферната политика на клуба е причина за днешното поражение. Ние имаме достатъчно играчи. Но какво да кажа повече, когато Влашич и Ахметов губят топката на място без противници, когато отборът играе под нивото си? Мачът днес може да се характеризира с един момент: Магнусон опитва да даде остър пас напред, който е предпоставка за наша атака. Но греши, получава се контраатака и дузпа за противника, завърши Гончаренко.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти