Гледай на живо

На живо: Вижте как разрушават стадион "Българска армия"

Никола Влашич: Лудогорец не бяха чак толкова по-добри

Никола Влашич: Лудогорец не бяха чак толкова по-добри

Един от асовете на ЦСКА Москва Никола Влашич изуми с изказването си по повод мача с Лудогорец от груповата фаза на Лига Европа миналия четвъртък.

Руснаците бяха направени за смях на "Лудогорец Арена" и си тръгнаха унизени след 1:5. 

 

Според хърватина обаче българският шампион не е бил чак толкова по-добър, колкото показва изражението на резултата. Той беше върнат да коментира втората най-тежка загуба на тима в историята му в евротурнирите след успеха над Краснодар във вътрешния шампионат. 

 

"Какво да ви кажа, тежко гостуване и тежка загуба. Просто не показахме истинското си лице. Просто всеки отбор има такива мачове, в които нищо не му се получава и инкасира тежко поражение. Но това не означава, че те бяха пет пъти по-добри от нас. Всъщност, не бяха чак толкова по-добри."

 

"Единственото, което можехме да направим, беше да забравим колкото се може по-бързо този резултат и да се концентрираме върху мача с Краснодар. Направихме го и взехме победата, което беше много важно", заяви Влашич. 

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти