Краев: Мидтиланд е перфектното място за мен

Краев: Мидтиланд е перфектното място за мен

Вече бившият футболист на Левски Божидар Краев е амбициран час по-скоро да започне тренировки с новия си отбор Мидтиланд. Сделката между гранда от "Герена" и датския клуб стана факт тази сутрин и по обяд родният талант бе представен официално като ново попълнение в селекцията на старши треньора Йес Торуп. Пред официалния сайт на Мидтиланд Краев не скри задоволството си от трансфера си в Дания и сподели какви са амбициите му.

“Мидтиланд е перфектното място за мен. Много съм щастлив и нямам търпение да се включа в тренировките на отбора. Знам, че това е един млад клуб, който залага изключително много на млади играчи. Изградена е добра сплав между тях и по-опитните в състава, което ще бъде изключително полезно за мен. Хората тук демонстрираха колко много вярват в мен. Интересът и отношението им няма как да не ме правят щастлив. Надявам се, че ще успея напълно да покажа на какво съм способен и ще отговоря подобаващо на очакванията им”, коментира Краев.

“Божидар е много голям талант. Едва на 19 години той получи шанс да играе за националния отбор на България. Краев натрупа много мачове в първенството през последните години, умее да играе на различни позиции в атака и очакванията ни към него са наистина големи”, сподели спортният директор Клаус Щайнлайн.

“Наистина сме щастливи да имаме играч като Божидар в редиците си. Всички се надяваме, че адаптацията му към културата и стила на игра в Дания ще бъде успешна и след шест месеца или година ще успее да покаже на какво е способен”, допълни още босът на Мидтиланд.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти