Коняспор освободи Рангелов

Коняспор освободи Рангелов

Българският нападател Димитър Рангелов беше освободен от турския футболен клуб Коняспор. От отбора обявиха, че през новия сезон няма да разчитат на петима от футболистите си от миналата година, като освен Рангелов, напускащи са още Мехмет Услу (бек), Кая Таракджъ (вратар), Албан Меха (крило) и Марк Кибонг Мбамба (полузащитник).

"Пътищата ни с Рангелов, Меха, Таракджъ, Услу и Мбамба се разделят. Те имаха основна роля в развитието на клуба през последните години и дори бяха част от състава, спечелил купата на страната. Благодарим им за дългата служба в Коняспор и им пожелаваме успех в бъдеще", гласи съобщението от ръководството на клуба.

През миналия сезон Рангелов изигра 31 мача за Коняспор в турското първенство, турнира за Купата и Лига Европа. Той вкара шест гола във всички турнири, но се появяваше на терена предимно като резерва.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти