Гледай на живо

Празненствата във Велико Търново за 100-годишнината на Етър започват с демонстративен женски мач срещу полския Медик

Гаджалов пред Sportal.bg: Не се и замислих дали да преподпиша с Дънди, в Шотландия съм щастлив

Гаджалов пред Sportal.bg: Не се и замислих дали да преподпиша с Дънди, в Шотландия съм щастлив

Българският защитник на шотландския Дънди Костадин Гаджалов продължи по-рано тази седмица договора си с клуба от “Денс Парк” за още една година. По този начин централният бранител ще започне своя четвърти сезон в тима от Премиършип и за пореден път ще има възможност да се изправи срещу местните грандове Селтик и Рейнджърс. Пред Sportal.bg Коце не скри задоволството си от новата сделка, като призна, че нито за миг не се е замислил, когато е получил предложението за нов контракт.

“Ръководството на Дънди ми предложи нов договор, който приех веднага, без никакви колебания. Тук се чувствам добре. Със семейството ми свикнахме с начина на живот. Чувстваме се все едно сме у дома - всичко е много подредено, спокойно и приятно. Благодаря на ръководството и феновете за подкрепата и уважението към мен. Всичките ми съотборници и приятели в Шотландия се радват, че оставам в клуба. Новият контракт ме кара да се чувствам щастлив, но и ме задължава да продължавам да се боря всеки ден, защото това е ключът към успеха”, сподели пред Sportal.bg Гаджалов.

Бившият юношески и младежки национал на България осъществи изненадващ трансфер в началото на 2015 година, когато премина от редиците на втородивизионния Добруджа в елитния Дънди. С изявите си в първите месеци обаче българинът бързо си спечели доверието на ръководството и уважението на феновете на Острова. През последната кампания Коце записа 19 мача и 2 гола във всички турнири, а общо в кариерата си до момента има 43 мача и 3 гола с фланелката на шампиона на Шотландия за 1962 година.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти