ПАОК потвърди интереса си към Ники Михайлов

ПАОК потвърди интереса си към Ники Михайлов

Българският национален вратар Николай Михайлов може да подсили ПАОК (Солун) за новия сезон, съобщи спортният директор на клуба от Гърция Лубош Михел. Михайлов е един от двата варианта за вратар на ПАОК за новия сезон заедно със сърбина Живко Живкович, който през последния сезон беше на вратата на Ксанти.

"Нашата идея за вратарския пост е съчетание на добра възраст и достатъчно опит. В този случай и Живкович, и Михайлов са много интересни профили. Предимството на Михайлов е, че е безплатен като трансферна сума и вероятно това ще натежи при крайния избор. Но не знаем какво ще стане и с разговорите с Ксанти за Живкович, коментира Михел.

Пред ПАОК има още два варианта, но те за момента не са особено актуални. Става дума за сърбинът Владимир Стойкович и чешкият ветеран Ян Лащувка, но предвид напредналата възраст и на двамата то доста други опции трябва да отпаднат, за да се стигне до тях. ПАОК (Солун) завърши на 3-о място в плейофите на гръцкото първенство и ще играе в турнира Лига Европа.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти