Мениджърът на Ливингстън хвали Николай Тодоров

Мениджърът на Ливингстън хвали Николай Тодоров

Мениджърът на Ливингстън Дейвид Хопкин изрази задоволството си от факта, че новият младежки национал на България - Николай Тодоров, пак ще играе под негово ръководство. По-рано тази седмица елитният шотландски Хартс взе решение отново да преотстъпи родния нападател на “Тони Макарони Арена”, като този път срокът на наема е за цялата кампания. Тази пролет Тодоров прекара в редиците на Ливингстън, като се отчете с 4 гола в 14 срещи и помогна на тима да си подсигури шампионския трофей в Първа лига и промоция в Чемпиъншип.

“Всички сме развълнувани от новината, че Нико се завръща при нас и то за цял сезон. Няма нужда да навлизам в детайли, тъй като феновете са много добре запознати с качествата му и са наясно какво може да донесе на отбора. Тодоров вкара четири много важни попадения през пролетта и съм сигурен, че ще продължи в този дух и в Чемпиъншип. С удоволствие ще гледам играта му там. Радвам се, че това лято Нико получи и първа повиквателна за младежкия национален отбор на България”, сподели пред официалния сайт на Ливингстън мениджърът Хопкин.

Припомняме, че в края на месец май Ники Тодоров гостува в студиото на Sportal.bg, където говори за трансфера си на Острова и кариерата си до момента.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти