Благо се събира с Мишо Александров и Иван Иванов?

Благо се събира с Мишо Александров и Иван Иванов?

Бившият национал на България Благой Георгиев може да се събере със сънародниците си Михаил Александров и Иван Иванов в редиците на елитния Арсенал (Тула). Това призна самият Благо в интервю за сръбския вестник “Спорстки журнал”. В момента халфът е на подготовка с Оренбург в базата на Сръбския футболен съюз в Стара Пазова, недалеч от столицата Белград, но вероятността да остане в тима, който изпадна от елита на Русия, не е голяма.

“Въпреки че играхме добре, изпаднахме с Оренбург. Висшага лига е много силна, а ние просто нямахме късмет. Не съм решил дали оставам. Имам няколко опции за отбори в елита. Преговарям с Арсенал (Тула) и се надявам, че ще се споразумеем”, сподели Георгиев, който допълни, че поддържа връзка с бившия нападател на Партизан (Белград) Валери Божинов и изрази надеждите си, че ще го види скоро в Русия.

През миналия сезон юношата на Славия записа най-силния си сезон поне откъм статистика, но за негово съжаление, въпреки че реализира 6 гола в 23 мача в Премиер лигата, изпадна след бараж срещу втородивизионния СКА-Хабаровск. Тогава Георгиев се превърна в “антигерой” за своите, след като в редовното време сгреши от бялата точка и пропусна до донесе победата, а оттам и спасението за своя клуб.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти