Грънчов няма да играе в ЦСКА 1948, подписа в Полша

Грънчов няма да играе в ЦСКА 1948, подписа в Полша

Централният защитник Ангел Грънчов няма да подсили редиците на третодивизионния ЦСКА 1948. Бранителят, който за последно защитава цветовете на изпадналия във Втора лига Нефтохимик, подписа договор с участника в полската Първа лига Стал (Миелец).

Бившият "армеец" имаше предложение да се присъедини към водения от Валентин Илиев клуб в Югозападната Трета лига, но предпочете да продължи кариерата си в чужбина. 24-годишният дефанзивен футболист е вторият българин, който ще играе за тима от Миелец през новия сезон.

Преди няколко дни договор с клуба подписа друг бивш играч на ЦСКА - Момчил Цветанов. През миналия сезон пък в Стал играха Васил Панайотов и Александър Колев. Първият се завърна в България, като сложи фланелката на Левски, а вторият със силните си изяви си осигури трансфер в Екстракласа, където ще играе за Сандечия (Нови Сонч).

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти