Национал поддържа форма със Сокол (Марково)

Национал поддържа форма със Сокол (Марково)

Националът Васил Божиков поддържа форма с третодивизионния Сокол (Марково), информира "PlovdivDerby". Защитникът, който последно игра за турския Касъмпаша, си търси отбор и временно тренира със "соколите". Това лято Божиков изкара проби в Амкар (Перм), но не се стигна до договор с руския клуб.

Левият краен бранител е роден през 1988 година в Гоце Делчев. Юноша е на Пирин (Гоце Делчев), Ботев и Ботев 2002. Играл е за Левски (Карлово) и Гигант (Съединение), през 2010 година преминава в Миньор (Перник), с който играе в "А" група. В началото на декември 2011 подписва за три години с актуалния тогава шампион Литекс.

През юли 2015-а, след отпадането на "оранжевите" от евротурнирите, е трансфериран в елитния турски Касъмпаша, като подписва договор за 2+1 години, а трансферната сума е на стойност 400 хиляди евро. Има 7 мача за националния отбор на България.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти